Sediu Central

Str. Petre Ţuţea nr. 25
Tel./Fax: 0232 220877, 0332 404175
office@metronom-moldova.ro

SERVICII

Metronom Moldova
executa lucrari de:

Calcul de necesar

Ca si client este absolut necesar sa stiu cantitatea de materiale folosite in realizarea unui acoperis care sa imi ofere siguranta dar in acelasi timp si un raport calitate-pret acceptabil.
Prin acest serviciu compania noastra urmareste o centralizare a materialelor necesare pentru montarea acoperisurilor, geamurilor si a altor elemente. In functie de aceasta etapa si in functie de dimensiunile din proiect se va realiza un necesar de materiale ce reprezinta practic cantitatea de materiale necesara realizarii proiectului.

Montaj

Se stie ca un montaj de buna calitate al acoperisului va asigura clientului, pe o perioada indelungata, rezistenta, durabilitatea si confortul de care acesta are nevoie.Montajul acoperisului este un proces aparent simplu si totusi deosebit de complex prin meticulozitatea cu care trebuie realizat. Exista mai multe etape in montarea unui acoperis:

  • -montajul efectiv al invelitorii de tigla sau tabla;
  • -montajul ferestrelor de mansarda;
  • -montajul sistemullui de dezghet al acoperisului si al sistemului de jgheaburi si burlane;

Garantie

Oferim clientilor nostril remedierea gratuita si imediata a oricarei defectiuni aparute in urma montajului gresit al acoperisului. De asemenea materialele folosite pentru interventie sunt de asemenea suportate de compania noastra.
Daca defectiunea a aparut dotorita sistemului de invelitoare remedierea defectiunii este suportata de producator.

Post-garantie

Curatarea sistemului de scurgere (jgheaburi si burlane) si a acoperisului de doua ori pe an (primavara si toamna).
Remedierea imediata a oricarei defectiuni a acoperisului.

Consultanta

Compania noastra ofera consultanta pentru alegerea tipului de invelitori, tigle, seminee, cosuri de fum,sindrile bituminoase.
Oferim consultanta pentru alegerea tipului de ferestre de mansarda Fakro, a tiglelor Bramac, Mediterran si Cobert a tiglelor metalice Ruukki, a sindrilelor bituminoase Tegola.